Forsidebillede
Der var fuld drøn på mellemtrinnets idrætsdag. Tak til alle der var med!
 Opslagstavle
Kære forældre.

Vi har fået nogle henvendelser fra beboerne på villavejene omkring skolen, i forhold til parkeringer om morgenen.
Beboerne har haft vanskeligheder med at komme ud om morgenen, både fra deres indkørsler og på selve vejene, hvor der ofte parkeres i begge sider.
Vi vil gerne hermed opfordre til, at man udviser hensyn ved parkering, så alle har mulighed for at komme frem om morgenen, og at tiden for afsætning er så kort som mulig.

Jan Lemche
Afd. leder.
Skrevet af Jan Claës Lemche den 25-08-2014
Indvielse af nyt legeområde på afd. Byen

Torsdag morgen kunne vi endelig indvie vores nye lege, lærings og aktivitetsområde i den lille skolegård.
Med en til lejligheden komponeret sang, balloner og et rødt bånd der blev klippet over af en af de yngste elever på afd. Byen, Maco fra 0.D, kunne børnene tage det nye område i brug.

Vi glæder os over endelig at have fået et nyt og spændende område, som skal udvikles og tænkes med ind i undervisningen.

Området er blot en del af den samlede plan for skolegårdene og vi vil nu arbejde videre på at skabe finansiering for flere elementer.

Herunder et par billeder fra indvielsesdagen:

Skrevet af Peter Faarup den 24-08-2014
Kære alle forældre på Afdeling Øst.

En lille genopfriskning, og til de nye forældre en information, af trafikreglerne om morgenen:

I perioden fra 7:30 til 8:30 er der kun adgang med bil på Østre Skolevej fra Nyborgvej.
Det er ikke tilladt, at køre i bil ad Fruerstuevej til skolen i det tidsrum.

Ydermere er der stopforbud i  højre side af Østre Skolevej fa Nyborgvej. Man må gerne sætte sine børn af, men må altså ikke parkere i den side af vejen.

Dette skulle så kunne give et flow i trafikken om morgenen.

Vi henstiller til, at man ikke vender på Østre Skolevej, efter man har sat sit barn af, men derimod fortsætter ad Fruerstuevej til Nyborgvej eller Linkenkærsvej.

Parkeringspladserne på skolen er personale-parkeringspladser.

Jan Lemche

Skrevet af Jan Claës Lemche den 12-08-2014
Ørkildskolen og Folkeskolereformen

Læs eller genlæs skolens informationsskrivelse om Ørkildskolen og status på arbejdet med realiseringen af folkeskolereformen.

Bemærk at oplægget allerede er blevet justeret i praksis, da de beskrevne "bånd" hen over dagen er ændret, for at få det til at passe i forhold til idrætsfaciliteter og den faglige fordybelse på mellemtrinnet.

Ledelsen
Bilag: Ørkildskolen oplæg om Folkeskolereform.pdf
Skrevet af Peter Faarup den 11-08-2014

Seneste debatindlæg