Forsidebillede
Der var fuld drøn på mellemtrinnets idrætsdag. Tak til alle der var med!
 Opslagstavle
Kære forældre. Vedhæftet mit sommerbrev til jer forældre samt en tak for samarbejdet i det forgangne skoleår. Venlig hilsen og god sommer, Kaj Hørberg
Bilag: Sommerbrev til forældrene 2014 (4.6.2014).pdf
Skrevet af Kaj Hørberg den 04-07-2014
Info om byggeri i lille skolegård

Så er sommerferien startet og der er blevet ganske stille på skolen! Næsten!

For i den lille skolegård gik gravemaskinerne i mandags i gang med at fjerne resterne af pyramiden.

I første omgang kunne vi ikke få hele hele skolegården renoveret med midler fra Real Dania fonden, men skolebestyrelsen har lagt en ansøgning på de resterende midler til kommunalbestyrelsen. Om vi får midlerne ved vi ikke, men vores ansøgning er i hvert fald bragt videre til de kommunale budgetforhandlinger.

Men så lang tid kunne vi ikke vente, så for en del af de penge vi selv har, er renovering af den lille skolegård sat i gang. I stedet for pyramiden etableres et stort lærings- og aktivitetsområde i løbet af de næste uger.

Byggerier og tidsplaner medfører ofte nogle udfordringer! Vi håber at gården er næsten klar i uge 32 når SFO børnene begynder at møde ind. Men vi beder jer alle om at være opmærksomme på de afspærringer der kan være omkring lille skolegård i starten af skoleåret.

Dette var lidt om skolegården, senere kommer der et mere udførligt nyhedsbrev og skemaer.

Med disse ord vil vi ønske jer alle en rigtig god og velfortjent sommerferie.

Elena og Peter

Herunder et par billeder fra skolegården:

Skrevet af Peter Faarup den 02-07-2014
Drøn på skolegården

Se artikler om projekt Drøn på skolegården, hvor hele afd. Byen var aktive i bybilledet torsdag den 3. oktober.

Målet er at få midler til renovering af skolegården. Lige nu arbejdes der på højtryk med at få omsat de mange input fra elever, forældre, ansatte og andre interessenter til en projektbeskrivelse og ansøgning.

Vi venter spændt på et svar i januar.

Bilag: DR Fyn om Drøn på Skolegården.mp3; Drøn på Skolegården FAA 041013.pdf; Ørkildskolen afd Byen sætter Drøn på skolegården.pdf
Skrevet af Peter Faarup den 05-11-2013

Seneste debatindlæg
 Ingen indlæg   Folkeskolereformen - indsæt kode, som er: ørkild