Motionsdagen i Rottefælden
 Opslagstavle
Borgermøde - inklusion - 22. oktober 2014 - se under "nærsamfundet"
Skrevet af Ann Mary Arnoldi den 20-10-2014
Motionsdagen i Rottefælden:
1. til 3. årgang Byen og Øst løb samlet 2533 km. Med 275 elever giver det et gennemsnit på 9,21 km pr. elev. Axel fra 3.a løb længst med 23 km.
Flot præstation af alle på en rigtig dejlig dag.
Skrevet af Jan Claës Lemche den 10-10-2014
Kære forældre

Er du og familien klar til Digital Post fra det offentlige? Fra 1. november skal alle over 15 år kunne modtage Digital Post fra det offentlige. Tryk på linket og tjek om du er klar.
Hvis du har brug for hjælp, så kig meget gerne forbi biblioteket eller teltet på Centrumpladsen, hvor Borgerservice (tlf. 6223 3000) står parat til at besvare spørgsmål om Digital Post i den almindelige åbningstid.

Tilmelding til Digital Post: https://www.borger.dk/Sider/Er-du-tilmeldt-Digital-Post.aspx

Svendborg Kommune
Borgerservice
Telefon tlf. 6223 3000

Skrevet af Ann Mary Arnoldi den 22-09-2014
Indvielse af nyt legeområde på afd. Byen

Torsdag morgen kunne vi endelig indvie vores nye lege, lærings og aktivitetsområde i den lille skolegård.
Med en til lejligheden komponeret sang, balloner og et rødt bånd der blev klippet over af en af de yngste elever på afd. Byen, Maco fra 0.D, kunne børnene tage det nye område i brug.

Vi glæder os over endelig at have fået et nyt og spændende område, som skal udvikles og tænkes med ind i undervisningen.

Området er blot en del af den samlede plan for skolegårdene og vi vil nu arbejde videre på at skabe finansiering for flere elementer.

Herunder et par billeder fra indvielsesdagen:

Skrevet af Peter Faarup den 24-08-2014
Ørkildskolen og Folkeskolereformen

Læs eller genlæs skolens informationsskrivelse om Ørkildskolen og status på arbejdet med realiseringen af folkeskolereformen.

Bemærk at oplægget allerede er blevet justeret i praksis, da de beskrevne "bånd" hen over dagen er ændret, for at få det til at passe i forhold til idrætsfaciliteter og den faglige fordybelse på mellemtrinnet.

Ledelsen
Bilag: Ørkildskolen oplæg om Folkeskolereform.pdf
Skrevet af Peter Faarup den 11-08-2014

Seneste debatindlæg