Forsidebillede
Der var fuld drøn på mellemtrinnets idrætsdag. Tak til alle der var med!
 Opslagstavle
I fredags blev der afholdt Ironkid stævne i og omkring Rantzausminde Skole. Ironkid stævnet består af 200 svømning, 10 km cykling og 2 km løb og den samlede tid bliver regnet sammen tilsidst. Der var 720 elever tilmeldt til stævnet

Elever fra Ørkildskolens 5. og 6. årgang deltog og alle ydede en god indsats.

Stævnet indeholdt også en konkurrence del. Der var præmier til de 3 første i henholdvis 5., 6. 7. klasses piger og 5., 6. 7. klassesdrenge.

I pigerækken for 6. klasses piger fik vi en 1. plads ved Liva B. Busk

I drengerækken for 6. klasses drenge fik vi en 1. og 2. plads ved henholdvis

Jacob T. K. Sørensen og Emil K. Hansen

I drengerækken for 5. klasse fik vi en 2. og 3. plads. Henholdvis: Kristoffer Rørbæk Kemp og Hjalte Novrup Henriksen.

Stort Tillykke

Skrevet af Lars Tjørnelund Nissen den 16-09-2014
Indvielse af nyt legeområde på afd. Byen

Torsdag morgen kunne vi endelig indvie vores nye lege, lærings og aktivitetsområde i den lille skolegård.
Med en til lejligheden komponeret sang, balloner og et rødt bånd der blev klippet over af en af de yngste elever på afd. Byen, Maco fra 0.D, kunne børnene tage det nye område i brug.

Vi glæder os over endelig at have fået et nyt og spændende område, som skal udvikles og tænkes med ind i undervisningen.

Området er blot en del af den samlede plan for skolegårdene og vi vil nu arbejde videre på at skabe finansiering for flere elementer.

Herunder et par billeder fra indvielsesdagen:

Skrevet af Peter Faarup den 24-08-2014
Ørkildskolen og Folkeskolereformen

Læs eller genlæs skolens informationsskrivelse om Ørkildskolen og status på arbejdet med realiseringen af folkeskolereformen.

Bemærk at oplægget allerede er blevet justeret i praksis, da de beskrevne "bånd" hen over dagen er ændret, for at få det til at passe i forhold til idrætsfaciliteter og den faglige fordybelse på mellemtrinnet.

Ledelsen
Bilag: Ørkildskolen oplæg om Folkeskolereform.pdf
Skrevet af Peter Faarup den 11-08-2014

Seneste debatindlæg